Volt ilyen már valaki kutyusaval vagy mit tud rola?
Nézd megértem, ha a gyerek az első. De szereztetek oltatlan kutyát 8 hónaposan. Chip sincs benne valószínűleg. A hozzáállásból féregtelenítve sincs.
Ezzel egy gond van, hogy már a chip hiányát is büntetik!!!
Minek vállalsz be egy olyat, amit nem tudsz felelősen végigvinni. Ha mentették akkor keress neki olyan gazdit, aki nem ráolvasással próbálja majd a chipet belevarázsolni, az oltásokat beadatni és az ivartalanítást elvégezni.
Ha azonban továbbra is úgy érzed hogy Te most jót cselekszel, akkor csöndben nézd ahogy a kutya szenved, majd ásd el, amikor feladta. És ne írogass ide ki semmit, mert számunkra a megoldás az, ha oltatják a kutyát, orvoshoz viszik, ha beteg.
Kérdező nem bántásbol mondom, de ennél gagyibb kifogást nem írhattál volna......
A mi családunkban első a két gyerek, és az ÁLLATOK!
A kutyákkal keresem a pénzt, ha meghal valamelyik akkor nincs kenyérre való. A gyerekek imádják a cicájukat, ezért ha valamelyik beteg lesz azonnal rohanunk a dokihoz vele. A gyerekek is jönnek mert otthon ők ápolják. Nem akarom a lányokat kitenni annak, hogy végig nézzék egy sheretett állatuk kínok közötti haláltusáját!
Tehát ha fontos számodra a gyerek akkor épp úgy fontosnak kéne lennie a kutyátok élete is......
Amúgy én is voltam nem egyszer hasonló helyzetben. Megmozgattam barátokat ismerősöket a főnökömet, hogy a kutyám korházi költségeit ki tudjam fizetni.
De volt amikor a doki csak felírta papírra az összeget amikor összerakta kutyám vállát. Két részben tudtam fizetni. Jaah mindkét eset miért is ne hétvégén volt.
Egy állatorvos nem jutott eszedbe? Hívj fel egyet, S.O.S.-ben is segítenek! Sőt, van, aki beleegyezik abba, hogy részletekben fizesd ki.
Aki kutyát vállal, annak tudnia kell, hogy nem olcsó mulatság ez! Oltások, táp, ivartalanítás, chip... ha valaki nem tudja vállalni, ne tartson kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!