Pici francia bulldogot szeretnék, ami nem nő meg kis picike marad. Valaki tud segíteni hol tudok ilyet venni?
Elsőnél a pont!
Minden kutyának van standard mérete.Nincs olyan,hogy egy kölyök nem nő meg.
Ha kisebb fajtát szeretnél ott van a yorki illetve csivava
Egy kutya akkor marad kicsi, ha kiskorában nem táplálják megfelelően. Konkrétan éhezik. Vagy olyan genetikai defektje van ami miatt nem nő meg. Vagy egyéb szervi baja van.
Miért is akarsz beteg kiskutyát? A francia buldog alapból kistestű. Szóval végképp nem értelek...
óóó anyám.
Francia bulldogból NINCS hivatalosan mini...ez azt jelenti, hogy bárki minit árul, az elsősorban gyenge, beteg, fejlődésben visszamaradott szülők babája, vagy esetleg francia bulldog-bostonterrier keverék vagy franciabulldog-csivava keverék. Láttam már ilyet.
Tehát egy átlagos bulldoglány 8-12 kg, a fiú pedig 10-17 kg. ha nem szeretnél ekkora kutyust, akkor ne bulldogot nézz ki...ők tömzsik, izmosak, nehezek...értsd semmilyen táskába nem férnek bele, ez tapasztalat, a legnagyobb méretbe nem tudom beletenni a lánykámat.
Kutya ami picike marad az inkább a csivava vagy ilyesmik...ami nem baj, csak akkor ne bulldogot nézegess, mert tényleg nagyok:) az én lánykám 13.5 kg és nem dundi egyáltalán, csak izmos, vállas mint egy kidobóember:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!