Különleges kutyaneveket keresek?
Figyelt kérdés
Örökbe fogadok egy kutyust(kan) és valami különleges nevet szeretnék adni Neki! Mint pl. Lucky, Mázli, Freedom meg hasonlók...angol, magyar, francia nevek akár. Előre is köszönöm:))2014. ápr. 14. 16:18
2/10 anonim válasza:
A Lucky, Mázli mitől különleges nevek? :/
3/10 anonim válasza:
Az az igazság, hogy mindenkinek más a különleges, ezért szerintem konkrét tanácsokat ne kérj, úgyse fognak tetszeni (tapasztalat). Válaszd ki magad a nevet, rengeteg internetes oldal van erre, hogy csak párat említsek:
Nézegess külföldi oldalakat, ott találhatsz igazán egyedi, különleges neveket.
Azt is megpróbálhatod, hogy egy ideig "névtelen" lesz a kutyus és amikor jobban megismered, több napja van nálatok akkor adsz neki hozzá passzoló nevet. :) Böngéssz az interneten több száz kutya név van. Te magad fogod eldönteni, nem az itt válaszolók. :)
4/10 anonim válasza:
Az utolsóval egyetértek :) Ezt Te döntsd el, ne másoktól kérj segítséget. Válassz az után, hogy megismerted a kutyát, keresgélj a neten az előttem hozzászóló által kiírt linkekből, biztos megtalálod a megfelelőt. Milyen kutyus lesz?
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó ötleteket! Cavalier King Charles Spániel! :)
2014. ápr. 14. 16:33
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
ANNYIRA KEDVES VAGY!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! :) :*
2014. ápr. 14. 17:06
9/10 anonim válasza:
Az én fekete labradorom Happy.(: Mit szólsz a Fügéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!