Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennek is "halszaga" van? Vagy...

Ennek is "halszaga" van? Vagy hagyományos fincsi kutyatápszaga? acana.hu/termekek/adult_small_breed/htmls/

Figyelt kérdés

Az én kutyám eddig is lazacos tápot kapott, de purina proplan-t. De ezt már nemcsak ő utálja, hanem mi is a szagát! A fenti Acana tápban is van lazac, de remélem nem totál halszagú-halízű, mert akkor kidobott pénz lesz!

Aki ismeri a tápot, legyen szives mondjon róla "szagvéleményt" (gondolom senki nem kóstolta meg, énse tenném...)

2009. dec. 21. 11:07
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

remélem így egyszerűbben rá lehet kattintani... :)

2009. dec. 21. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
asszem ennek nincsen, az Orijen-nek van halszaga.. de nem mondom tutira, nem emlékszem tisztán, szóval várd meg míg ír még vki:) egyébként én bevallom, már kóstoltam:D
2009. dec. 21. 12:19
 3/9 A kérdező kommentje:

sok mindenki megkóstolja a tápot, én is ettem már fél szemet... :S:S:S:S

Hát, gazdija válogatja, de nagy marhaság! :D:D:D

2009. dec. 21. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az Acana tápban nem érződik.Mi is azzal etetünk.Az Orijen-ben télleg nagyob büdös.

Remélem segítettem.

2009. dec. 26. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Az Orijen azért halszagú,mert nagyobb részben valódi hal van benne.

A kutyám nem eszi a halat.Az Orijenből kaptunk próbacsomagot,azt viszont zabálta.

2009. dec. 26. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
nekünk acanát eszik és nem hal szagú. alapba nincs is szaga az acanának. finom és egészséges szerintem.
2009. dec. 26. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 27. 11:24
 8/9 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Ezeknek a tápoknak nem azért van halszaga mert rengeteg hal van bennük. A halliszttől ilyen mocskos büdösek. Pl. a bárányos-rizses Eukanuba Medium juniornak is eszméletln halszaga van,biztos a bárányhústól...

Ne higgyetek már el mindent amit a reklámokban mondanak/írnak.

2009. dec. 27. 12:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Jól van na! :))
2009. dec. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!