Ennek is "halszaga" van? Vagy hagyományos fincsi kutyatápszaga? acana.hu/termekek/adult_small_breed/htmls/
Az én kutyám eddig is lazacos tápot kapott, de purina proplan-t. De ezt már nemcsak ő utálja, hanem mi is a szagát! A fenti Acana tápban is van lazac, de remélem nem totál halszagú-halízű, mert akkor kidobott pénz lesz!
Aki ismeri a tápot, legyen szives mondjon róla "szagvéleményt" (gondolom senki nem kóstolta meg, énse tenném...)
sok mindenki megkóstolja a tápot, én is ettem már fél szemet... :S:S:S:S
Hát, gazdija válogatja, de nagy marhaság! :D:D:D
Az Acana tápban nem érződik.Mi is azzal etetünk.Az Orijen-ben télleg nagyob büdös.
Remélem segítettem.
Az Orijen azért halszagú,mert nagyobb részben valódi hal van benne.
A kutyám nem eszi a halat.Az Orijenből kaptunk próbacsomagot,azt viszont zabálta.
Ezeknek a tápoknak nem azért van halszaga mert rengeteg hal van bennük. A halliszttől ilyen mocskos büdösek. Pl. a bárányos-rizses Eukanuba Medium juniornak is eszméletln halszaga van,biztos a bárányhústól...
Ne higgyetek már el mindent amit a reklámokban mondanak/írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!