Kiállításra és felkészülésre érdemes handlert alkalmazni? Jobb eredmény lesz, ha nem én vezetem fel (amatőr vagyok)? Körülbelül mennyibe kerülne egy CACIB?
Nálunk is én fogom felvezetni a kutyámat, én is amatőr vagyok. Gyakorolj vele sokat, kocogjatok felvezető pórázon meg gyakorold vele a beállást, akkor te is megszokod, meg a kutyusod is megszokja. :)
Egy CACIB kiállításra a nevezési díj 6000 Ft, amennyiben tagja vagy valamelyik fajtaszövetségnek, ha nem vagy tagja, akkor 12.000 Ft. Ha több kiállításra is készültök idén, akkor érdemes belépni valamelyik szövetséghez. :)
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud. Ezt is tanulni, gyakorolni kell. Sajnos a kezdő gazdik többségének fogalma sincs, hogy valamit elbénázik, csak csodálkozik később,hogy miért nem ő nyert. Kívülről pedig egészen más látvány egy jól felkészített és bemutatott kutya, mint akivel a kezdő gazdi próbál valamit kezdeni. Eleinte mindenképp javaslom,hogy találj valakit, aki felvezeti a kutyát és megmutatja mit hogy kell csinálni,segít gyakorolni.
Az ár attól függ, kinek a kezébe adod. A nagy handlerek csak úgy vállalják el, ha előtte be is tanítják a kutyát.
Kiállításon találhatsz junior handlereket, akik szívesen segítenek. Egy tábla csokitól 50ezer forintig lehet fizetni, kinek mi éri meg.
Szerintem te vidd be. Én handler vagyok de hidd el nincs csodásabb amikor te magad viszed be a kutyádat.
+ a handlert is ki kell fizetni. De ha ragaszkodsz a handlerhez írj privátot segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!