Ha a kutyám ráhányt a szőnyegre, akkor a hányást (a darabos rész wc-be pakolása után) elég domestosszal lelocsolni és szivaccsal átdörzsölni a szőnyeget, míg úgy tűnik, nincs ott semmi?
Figyelt kérdés
Vagy kell még vele valamit csinálni? Ti hogy intézitek az ilyesmit?2014. ápr. 12. 11:01
1/5 anonim válasza:
Amikor látom, hogy a kutyám hányni készül - elég hangosan sír előtte -, akkor odakészítek papírtörlőt, és arra hány. És nem szőnyegre, hanem a padlóra. Akkor takarítani sem kell :)
2/5 anonim válasza:
Én ezt csináltam, eddig kétszer hányt szőnyegre, nem lett nyoma se szaga.
3/5 anonim válasza:
Én is csak domestosos szivaccsal dörzsöltem át.
4/5 anonim válasza:
A Domestos fertőtlenít is, úgyhogy más teendőd nincsen.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, az enyém nem sír, szóval ez esélytelen. Mondjuk furcsa hangokat adott ki a pocija, ezért azt hittem, hasmenése lesz, épp húztam a cipőmet, hogy lemenjünk, mikor hányt.
Köszi a válaszokat, mostanra szépen kiszellőzött. :)
2014. ápr. 12. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!