A 2 évest. Aki örökbefogad cuki kölyköt szeretne leginkább, az idősebbnek joval kevesebb az esélye a gazditalálásra, így én őt választanám :)
2014. ápr. 12. 10:05
2/12 anonim válasza:
Attól függ, melyik tetszik jobban, melyikkel jövök ki jobban. Hiába aranyos a kölyök, ha a felnőtt sokkal jobban ragaszkodik hozzám.
2014. ápr. 12. 10:09
3/12 anonim válasza:
Én szívem szerint MINDET örökbefogadnám!!!!!!!
Nagyon jó fej Tőled is hogy menhelyről viszed a blökit!
Jó volna ha több ilyen ember lenne ,mint Te!
Respect!
2014. ápr. 12. 10:11
4/12 anonim válasza:
Ha már megismerkedtél mindkét kutyával, akkor mindenképpen érdemes a saját kutyáddal is letesztelni a kiszemelt kutyákat. Erre azért van szükség, mert a kutyák között is van szimpátia, és én a helyedben azt választanám, akit láthatóan jobban kedvel.
2014. ápr. 12. 10:29
5/12 anonim válasza:
Attól függ, te milyen temperamentumú, küllemű kutyát szeretnél és hogy a két kutya miben különbözik egymástól.
Én valamivel biztosabbra mennék inkább és az idősebbek közül válogatnék, mert akkor már tudod, hogy milyen a természete, mennyire pörgős, hogy néz ki, stb.
Érdemes a saját kutyádat is elvinni próbára még a kiválasztás előtt.
2014. ápr. 12. 10:52
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem aszerint szeretnék választani, hogy egyik felnőtt másik kölyök. Mert mind a kettőnek tutira hamar lesz gazdija mert szép kutyák.
Hanem inkább az, hogy melyik tud jobban alkalmazkodni a felnőtt kutyámhoz. És melyikkel jön ki jobban
2014. ápr. 12. 10:54
7/12 anonim válasza:
Akkor nincs kérdés. Vidd el, és amelyikkel jobban kijön, azt válaszd.
2014. ápr. 12. 11:07
8/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyiknek milyen lenne a jelleme, melyikbe szeretnék igazán bele.
Mi nem ismerjük a te kutyádat, így nem is tudunk érdemben segíteni.
2014. ápr. 12. 11:46
9/12 anonim válasza:
Felnőttet, egyszerűen nem szeretem a kölyök kutyákat. 2 mentett kutyám van, egyik felnőttként került ide, a másik kölyökként. Ha újra hozok kutyát, tuti felnőttet fogok. Velük már sokkal könnyebb, kiforrott személyiségek. Ráadásul egy 2 éves kutya még fiatal, bármibe bele lehet kezdeni vele.
2014. ápr. 12. 12:25
10/12 anonim válasza:
Én is a felnőttet választanám, hasonló megfontolásból, mint az előttem író. Ideiglenes befogadó vagyok, de ha csak nem nagyon muszáj nem vállalok kölyköt. Bár nagyon cukik, de rengeteg baj van velük, és a természetéről is nehéz megállapítani, hogy végül mi lesz belőle, illetve nagyon el is lehet őket rontani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!