Kutya két etetése között mennyi idő teljen el? Vagy az nem olyan fontos, hogy hány óra kell, hogy legyen?
szia!
Az egyik adagot reggel add oda, a másikat, amikor hazaérsz, 2 körül, a harmadikat pedig este.
Attól függ, hogy mi az a más, hogy milyen minőségű a táp és hogy hogyan néz ki a kutya. Inkább legyen vékonyabb kicsit, mint duci, de majd kitapasztalod úgyis, hogy hogyan néz ki a kutya adott mennyiségű kajától.
Reggel, dél körül és este kapjon enni. A két és öt óra egy kicsit közel vagy egymáshoz, én jobb szeretem úgy etetni őket, hogy a reggeli futkározás után megreggeliznek, utána úgyis pihennek, napközben még kapnak egy kicsit, majd az esti játék után, lefekvés előtt az utolsó adagot és aztán irány az ágy.
Ilyen áron azért találnál bőven jobb tápot is a Friskies-nél. Ez konkrétan egy nagy semmi.
Összetétel: gabonafélék (4% kukorica), hús és állati származékok (4% csirke), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, különféle cukrok, ásványi anyagok, zöldségek (0,5% zöldség).
Ami ár-érték arányban nagyon jó, az a Brit Premium, életkornak és méretnek megfelelően, nekünk ugyan nem vált be, de egy próbát megér.
Ami bevált, az a Pro Plan Sensitive, de biztos van Junior tápjuk is, a Bosch is jó, meg még egy csomó minden más.
Nézz szét a netes webáruházakban és az összetevőket figyeld. Mindig az elsőnek feltüntetett összetevőből van a legtöbb a tápban, az lehetőleg hús legyen. 20-30%-os hústartalom már jó és ezután jöhetnek a gabonák, de vannak gabonamentes tápok is, mi pl. a Taste of the Wild-ot próbáltuk, azok is jók, csak drágábbak.
Ha lehet, junior tápot válassz és nagytestű kutyának valót. Én ehhez nem értek, mert sosem volt nagytestű kutyám, de vannak bizonyos beltartalmi értékek, amikre figyelni kell, nehogy sok vagy kevés legyen.
Általánosságban a zoofast elég olcsó, néha várni kell ugyan, de az Árgépen is megnézheted, olcsóbb-e valahol a táp, mert bizony vannak különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!