A Ti kutyátoknak is van furcsa szokása?
Kíváncsi lennék hogy a ti kutyátoknak is vannak-e "furcsa" szokásai.:)
Az én kutyám pl. a tápot mindig a kindertojás sárga kis vackából eszi meg.Nagyon ritkán megy oda a táljához hogy abból egyen.Mindig tennünk kell a tojásba tápot.Megrázzuk hogy csörögjön és eldobjuk.Utána kinyitja és megeszi.Aztán hozza vissza hogy rakjuk bele a kövi adagot.
A kutyám 2 éves Yorkshire terrier.
Ti is írjátok le légyszi a kutyátok fajtáját és korát.
Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszát!Felvidítottak ezek a játékos és vicces kutyák :)
Sok ilyen vicces élményetek legyenek még velük ;)
Az én kutyám azt csinálja, hogy ha megyek be este a házba az ételéért, akkor mindig megáll az ajtó előtt és a jobb mancsát rárakja a jobb lábamra.Várja a vacsit. :)
Meg a teraszunknál a lépcsőnél van egy korlát, és a korlát és a lépcső között van egy kis perem, és a kutyám mindig ott járkál, "egyensúlyoz".
És felfedeztem nála egy jó kis trükköt, a "cuki pózt".Ha azt mondom neki hogy "cuki pózt", akkor a mancsát rárakja a szemére, vagy ha éppen guggolok akkor rárakja a fejét és az egyik mancsát a lábamra és néz avval a két szép szemével... stb....
Meg ha eldobom neki a sípolós labdáját akkor nem hajlandó utána futni csak ha elindulok a labda fele.Ha meg elindulok akkor fut a labdáért ezerrel, majd elém jön és sípoltassa a labdáját, de oda nem adja.Mintha közbe azt mondaná hogy ezt megszívtad és mintha rajtam nevetne.Majd utána elkezd a labdával futni hogy kergessem. :)
Labrador, 2 éves (4 hónap múlva lesz 3)
Az előző 85%os nem én vagyok :oP tehát már ketten mondjuk h ez azért nem oké... De legalább rávilágítottál miért van annyi neveletlen kutya: mert a gazdáik ahelyett h megnevelnék őket, még rá is dicsérnek és élvezik :D aztán amikor a kutya neveletlensége és falkavezér szerepe nem csak a cuki dolgokban muatkozik meg, akkor meg megy a sírás rívás.
És igen van és volt is kutyám, de nekem a cuki dolgaik másban merülnek ki.
Furcsa szokást, vagy neveletlenséget keresünk? A kérdésedből nem volt egyértelmű :)
Furcsa szokás: a "nagyobbik" kutyám mindig kiveszi a nyúlcombot/farhátat a tálból, félig megrágja, aztán megeszi a húst és a zöldséget és a végén fejezi be a csontosat; ha felérünk sétából, a bejárati ajtó előtt a folyosón körbe-körbe ugrál, ha megkérdezem, hogy "vagány vagy?", akkor még jobban bepörög és aprókat vakkant hozzá :)
A "kisebbik" a méretéből és korából adódóan MINDENT lever maga körül MINDIG, néha még úgy is, hogy hozzá sem ér az adott tárgyhoz; ha éhes (ez napi 23,5-24 óra :D), leül a konyhaajtó elé, és onnan bámul, hogy adjak már valami kaját, vagy feladatot, vagy bármit :)
"Furcsa szokást, vagy neveletlenséget keresünk? A kérdésedből nem volt egyértelmű :)"
Furcsa szokást kerestem :D benne van a kérdésben :)
Egyáltalán nem beszólás!Ne vedd annak!:)
Nem gondolnám hogy akkora neveletlenség lenne az, hogy tojásba rakom a tápját és eldobom neki...amúgy ha egyedül van itthon akkor tálból eszik, természetesen.De mikor játékos kedvében hozza a tojását :)
"Nem gondolnám hogy akkora neveletlenség lenne az, hogy tojásba rakom a tápját és eldobom neki..."
Nem, a neveletlenség ez: "Mindig tennünk KELL a tojásba tápot"; meg ez: "olyan édes mikor várja hogy "dobjadmáár dobjadmáár" :D és ugat :)".
"amúgy ha egyedül van itthon akkor tálból eszik, természetesen."
Amúgy ha egyedül van otthon, mit keres előtte az étel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!