13 hetes mini yorkimat hogy tudom a pelenkara raszoktatni? Van hogy odapisil, de legtobbet nem!
Ha valahova odapisil töröld föl a pelenkával és rakd le ahova akarod majd, hogy a pelenka legyen és legközelebb oda fog majd vécézni.
Legalábbis én így tudom és másoknak bejött, de nekem még nem volt rá szükségem.
Úgy lesz mini hogy az almok legnyomibb kutyáit pároztatják, majd az ő almuk legnyomibbjait ésígytovább...
És akkor lesz neked egy jó drágán eladott extramininek nevezett kis görcsöd, ami ha szerencséd van elél 2 évig, de így is nagy valószínüséggel kéthetente rohangálhatsz dokihoz
Az első válaszoló vagyok.
Azért kiváncsi lennék a kedves lepontozó válaszára is, hogy Ő hogyan szoktatná szobatisztaságra a picit. Mert itt mindenről volt szó, csak a kérdésre nem válaszolt senki.
Sok kiskutyát neveltem már fel, jelenleg egy 12 hetes shih-tzum van. A fent leírt módon tanítgatom és bizony már nagyon ritkán megy máshová. Persze nem sikerül mindig a pelusra, de ott van mellette. Ez már csak célzás kérdése.
a MINI YORKIBA nincs jó-helyre-pisilés-modul
ezért úgy kell a normálból átrakni
BÁR kicsit szorul :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!