Az Illatos úton miért visznek el azonnal kiskutyákat, mások meg miért maradnak ott sokáig?
azt, hogy fenntartják a kutya ellenőrzésének a jogát, szinte mindenhol aláiratják veled, még az Illatoson is, úgy tudom...mintha úgy emlékeznék, de talán leszedhető az örökbefogadási szerződés...a valóság az, hogy csak a picike menhelyek tudnak ellenőrizgetni ha akarnak, a nagyok nemigen...pl noés cicám van, őt se ellenőrizték soha, pedig aláírtuk. ez csak egy amolyan ijesztegetés, hogy "rajtad tartjuk a szemünket".
www.allatok.info
www.gazditkeresek.hu
www.igazbarat.hu
én ezeket nézegetném folyamatosan:)
Szinte minden örökbefogadási szerződésben benne van, hogy látogatják a kutyust. De leginkább a faj kutyáknál látogatnak!
allatok.info
Nem ajánlott oldal mert sok olyan kutya, cica van fent akik már nincsenek is menhelyen. Tehát az illatosnak a hivatalos oldalán : [link]
Van akik szigorúan ellenőriznek. Nekem is benne van a szerződésben, hogy látogatják a kutyust. Több mint 2 éve fogadtam örökbe kutyust. Azóta se érdeklődtek felé. Képet küldök nekik szinte mindig. Még az elején kaptam választ, de később már ez is megszünt.
Lesz majd idővel hozzád illő kutyus. Vagy tán már akadt? :)
Szoktam nézni még én is az Illatoson lévő kutyusokat. Ha tehetném időm, energiám engedné még magamhoz vennék 2-t. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!