Kutyaiskola yorkieknak Budapesten?
Figyelt kérdés
Tudtok jó kutyaiskolát Budapesten, ami könnyen elérhető tömegközlekedéssel és nem kerül egy vagyonba? Kistestű yorkiemat szeretném elvinni.2014. ápr. 9. 11:27
1/5 anonim válasza:
Akkor a népsziget kilőve, mert egy vagyon..ugye:)
Alfa kutyaiskola, XIII.kerület, Szabolcs utca. Bár én nem jártam a környéki kutyások pozitívan nyilatkoztak róla és az árai is elfogadhatóak, de hogy pontosan mennyi az annyi nem tudom keress rá neten.
3/5 anonim válasza:
Cerberoséknál vannak külön tanfolyamok kistestű kutyáknak.Árat meg kéne tőlük kérdezni.
Az Őrsről az IKEA elől indul busz.
4/5 anonim válasza:
Cerberos, Akela, Ebgondolat kutyaiskola.
Azt nem tudhatjuk, hogy neked mi a könnyen elérhető, Bp elég nagy város.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy nekem elérhető, hanem azt, hogy BKV-val könnyen elérhető, ami mást jelent :)
2014. ápr. 23. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!