Találtunk egy kis keveréket. Pénz, oltás?
2. válaszoló, nem 2 hete, hanem most már 2 hónapja késik!
Olvasd el még egyszer :)
kölyök kutyáknál nem szabad késni az oltásokkal, pár nap nem gond,de 2 hónap az már igen!
Az oltás program azért van,mert így alakul ki a védettség a kölyökben. Kérdeztétek meg a dokit,de szerintem elölről kell kezdeni.
Kedves Sippara!
Nagyon édes, és kedves vagy, hogy írtál, és hogy nem vagy képes értelmezni néhány mondatot, de hogy olyan nyelvezettel jelzed ezt mások felé,(pl. felém) amit oké, Édes szüleidnek/gyermekednek megengedsz, azért KÉRLEK(!) ne engedd meg ezt idegenekkel szemben! Tudod, KULTÚRA!
Én csak megnyugtattam (bár mint olvashattuk, Te ezt nem tudtad értelmezni, de azért megmagyarázom Neked!...ezt érted? Sikerült felfogni amit írtam? Vagy írjam lassabban?) a kedves kérdezőt, hogy NE IZGULJON! Nem tett/tesz kárt a kutyusban, már így is többet tett, mint oly sokan mások tettek volna. Miután írta, hogy eddig hordta dokihoz, valószínű ezután is ezt fogja tenni, de legalább az elfoglaltságán kívül más Őt távol tartó erő nem lesz, hogy ne vigye.
Kedves Gazdi! Mint írtam, ne izgulj, nem lesz semmi baja az ebnek, amint teheted, vidd továbbra is az orvoshoz, pár kihagyott szuri nem tesz benne akkora kárt, mintha abszolút nem is kapott volna! Sok boldogságot kívánok a kutyushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!