3 éves alaszkai malamut és egy 8 éves rövid szőrű német juhászból jól jönne ki?
Figyelt kérdés
A malamut a kan.Nagyon keverékek lennének vagy csak anyja falyta lenne és apja falyta? képeket nézegettem de nem igazán lettem meggyőződve semmiről2014. ápr. 8. 20:41
21/30 Imola Ágnes válasza:
Ha romániában laksz, akkor készülj fel, mert a chip kötelező! a kölyköket chippeltetni kell, mielőtt gazdát cserélnek, amúgy pedig a kutyáidat 2015-ig köteles vagy sterilizáltatni, amennyiben nincs A,B, vagy C kategóriás törzskönyve. Olvass utánna a törvénynek:P Hja, és garantálom, hogy ez be lesz tartatva, mivel minden állatvédő egyesület a hatóságok nyakán van, hogy betartassák ezt a törvényt:)
22/30 anonim válasza:
Aha szóval ezért ölik kilószám a kóbor kutyákat Romániában.. Nincs több kérdésem.
Egyébként nemhogy a szukád életét kockáztatod (bár nyilván nem érdekel) a kölykökét is, rengeteg komplikáció felléphet, vagy mondjuk nem lesz teje a szukának. Akkor majd te fogod őket szoptatni két óránként hajnali 3-kor is?
23/30 Imola Ágnes válasza:
A törvényt az állatvédők pont azért kezdeményezték, hogy legyen vége egyszer ennek az öldöklésnek, ami sok 10 éve tart. A mikrochip segít beazonosítani a kidobott kutya gazdáját, a sterilizálási kötelezettség pedig lassan csökkenti a kidobott kölyökkutyák számát. Míg az egyik legfejlettebb városban, ahol évente az állatvédők kb 1000! kutyát sterilizálnak, még mindíg havi 200-250 kutya kerül az utcára, nincs más megoldás.... És ez az állatvédelem szempontjából az egyik legfejlettebb romániai város.
24/30 zsuzsabazsa válasza:
Én hallottam rövid szőrt Német juhásznál, de az nagy hiba. Másképpen rövid szőrzet= vakondok szőrzet. Tehát hibás szőrminőségű. A megfelelő a félhosszú szőrzet.
25/30 zsuzsabazsa válasza:
A másik, egy normális tenyésztő 8 éves szukát már nem ellet.
26/30 A kérdező kommentje:
èn nem tenyèszteni akarom.ès meg nàlunk biztos nem lesz chip.fogjàk meg a kutyàt ha akarjàk de èn az oltàsokon kìvül màst nem fizetek
2014. ápr. 9. 15:06
27/30 anonim válasza:
De nem érted hogy 8 (NYOLC) éves kutya már ÖREG ahhoz hogy kiskutyái legyenek?! Főleg ha olyan körülmények között él amilyet elképzelek egy kutyának Romániában... NE tedd ezt velem, mert bele fog halni!
29/30 anonim válasza:
Ne pároztasd be a kutyádat. Légy rá tekintettel kérlek. Ha rajta kapnak hogy nem csipezteted be a kutyádat komoly bírságot kell majd fizetned kutyánként minimum 5000Ft
30/30 zsuzsabazsa válasza:
A kutyádat, ha 8 évesen leelleted, az olyan mintha te 70 évesen gyereket szülnél, amennyiben csajszi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!