Júniusban lesz egy máltai selyemszőrű kutyám! Nem bírom kivárni! Mit tegyek, hogy nem legyen annyira szörnyű a várakozás?
1. 2. válaszoló: Köszi, rengeteg könyvet fogok elolvasni,mert nagyon érdekel a téma és szeretnék minél profibb lenni ( a magam módján) :D
3. Köszi, a kennel már megvan, és ezért fog júniusban érkezni. Sajnos a videót már többször is láttam, és nagyon elszörnyülködtem, ezért is válogattam annyit tenyésztők terén!
4. Köszi, de sajnos a kedvemért nem fog előbb fialni a kutyus, bár nagyon szeretném! XD És az olvasás meglesz!
5. Húh, köszi, nagyon nagy segítség! Megnézem mindet! ( De csak a dogára készülés után)
6. Igen, rátapintottál a lényegre, ezért lesz júniusi, és köszike! ;)
7. Köszike! Megnézem az oldalt is és a válaszaid is hasznosak! THX
8. Köszke!
9. Köszönöm! Megnézem, egy iskola tényleg elengedhetetlen! Egy idő után nem szeretném pórázon sétáltatni a kutyám, és azt is szeretném, hogy engedelmes legyen!
10. Szorítok neked, és azért örülök! :D
Köszönöm minden eddigi válaszolónak!
#7-es vagyok. :)
Már nincs sok hátra, lassan el is kezdheted számolni a napokat vissza, motivációként. :) Az én kutyusom tegnap volt 3 hetes, már csak 5 hét és otthon lesz végre! A tiédnek is már meg kellett születnie a tenyésztőnél ha júniusban hozzátok el, főleg ha az elején, szóval már tényleg az "utolsó simításokra" van csak idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!