A Border Collie könnyen betanítható, okos kutya? Egy nagyobb lakásba elférne? Kb mekkorára nőhetnek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 17:01
51/60 A kérdező kommentje:
úgy hogy nem most veszek kutyát ;) hanem nyári szünet elején ... addig eladom a disznókat
2014. ápr. 11. 20:10
52/60 anonim válasza:
Disznók után elmondható, hogy ez egy kamu kérdés.
53/60 anonim válasza:
Aranyból vannak tán azok a disznók hogy abból a pénzből el tudod látni a kutyát 10-15 évig?
54/60 anonim válasza:
Most akkor egy nagyobb lakásban, vagy tanyán élsz? A kérdésben lakás szerepel, de utána azt írtad, hogy tanyád van.
55/60 A kérdező kommentje:
Lakásban lakok de tanyám is van nem én vettem csak nevelem a malackakat meg ott van egy Kuvasz hazőrzőm.
2014. ápr. 12. 07:16
56/60 anonim válasza:
Ha van egy kuvaszod, ami egy kemény fajta ugye, ne vegyél mellé border colliet.
57/60 anonim válasza:
Iiiiiigen a mai 16 évesek tanyára járnak desznyót tartani.... LOL, meg saját tanya, saját disznó, saját kuvasz. Hát ezt elcseszted :D Meg a csajok nem gerjednek a disznószar szagára.
58/60 anonim válasza:
Mondom én vagyok a fiatalabb de több tapasztalattal rendelkezem és ez az írás stílusodból is látszik
Mondom én is most 15 engedem meg magamnak várjál még vele.
59/60 anonim válasza:
Ha nem tudod eladni a disznókat, mi lesz? Ebbe is gondolj bele. Persze, az elmélet szép, de a valóság teljesen más.
60/60 anonim válasza:
Ne etessétek már ezt a buta trollt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!