Malamutunknak sajnos nagyon befilcesedett a szőre a hasán, lábain, fenekén. Le kell nyírni rövidre ezeket, én meg tudom csinálni?
Kozmetikus. Neki van gépe és hozzáértése, hogy ellátni tudjon bármilyen izgága állatot.
A szőr, ha rendszeresen van fésülve, nem fog filcesedni.
Otthon egész nehezen túrnád le, mivel egy olyan gép, amivel haladnál is valamire, az akciósan 33.000 Ft (már csak azért is tudom ennyire, mert most vettem, mivel kozmetikusnak tanulok)
A másik, hogy a kozmetikusok jobb esetben értik a dolgukat, meg lehet bennük bízni.
Ja, és ha nem akarod szerencsétlen kozmetikust tovább terhelni,akkor ne maradj ott a kutyával. Ha kimész, és a kutya nem lát, sokkal könnyebben kezelhetők, mint ha a gazdi is ott van, mert akkor mindig menekülnének a gazdihoz, és nem lehet velük mit kezdeni.
Szóval ajánlom,hogy add le, és amíg a kozmetikus mondja,addig menj el bevásárolni,vagy igyál meg egy kávét, de ne legyél jelen, mert akkor a kutya sokkal izgágább lesz.
Minden válaszra van valami viszont válaszod, ami kételkedés.
Van egy egyszerűbb megoldás.
Beszélsz az általad kiválasztott kozmetikussal. Ha elvállalja a kutyádat, azt is biztosan el fogja mondani, miként oldja meg az ellátását.
Tiszta felesleges teóriákat gyártani a feltételezésekre.
A lényeg, nagyon valószínű, te magad nem fogod tudni megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!