Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy a kutyám ne...

Mit tegyek hogy a kutyám ne ugorjon ki útközben az autóból? Hiszen megtette és nagyon megijesztett. Hogyan tanítsam meg neki hogy nem ugrunk ki az ablakon?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet hogy nem húzhatom le a kocsiban az ablakot mert félek hogy a kutya kiugrik. Igaz nem régen esett meg először hogy egy kicsit kihúztam az ablakot hogy levegő jöjjön be. Hátul a kutyám utazott (középtestű-labrador) és nem vettem észre hogy kijebb tolta az ablakot. Utána csak egy koppanást hallottam az ablakom és a visszapillantóban látom hogy KIUGROTT! Nagyon megijedtem. Azt hittem megsérült. De szerencsére semmi baja nem lett, bár nagyon lassan mentünk úgy hogy nem is volt valószínűsége hogy baja esik. De akkor is megállt bennem az ütő. Hogy tanítsam meg neki hogy nem szabad kiugrani az ablakom? Nem merek vele nyitott ablaknál utazni se pedig régebben imádta kidugni a fejét és régen soha nem is jutott eszébe kiugrani! Nem tudom most miért csinálja ezt.

2014. ápr. 6. 18:01
1 2
 11/11 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan rács van az ablakon 25 éve amilyet a Little Red belinkelt. Ha ilyen van fent akkor nem tud kiugrani és a fejét sem kidugni, viszont jó sok levegő jön be.
2014. ápr. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!