Szánhúzó csapat felépítése?
Figyelt kérdés
A kérdés "elméleti".
Sajnos nem találtam az interneten... láttam régen erre egy szuper képet, de nem találom.
Kérlek, segítsetek. Számítok rátok. (:
2014. ápr. 5. 18:26
1/2 A kérdező kommentje:
Ennyit találtam:
Az erőkutyák kerülnek közvetlenül a szán elé, és általában a legerősebb kutyák a csapatban.
A csapatkutya biztosítja a csapat "lóerejét", és segíti a szánt.
A hajtókutya követi a vezérkutyát. Segítik az iramot, és ő kapcsolja be a szánt a kanyarokba.
Egy vagy két vezérkutya áll minden csapat élén. Reagálnak a hajtó parancsaira, követik a nyomot, és beállítják az iramot.
Nagyjából így van?
2014. ápr. 5. 19:04
2/2 anonim válasza:
Igen így van helyesen. Fontos kölyök korban kiválasztani a kutyákat és nem a kinézetre hanem viselkedés alapján, ha érdekel a szánhúzás írj rám, én foglalkoztam vele, de mára már más élet céljaim vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!