Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezzel a hámmal lehet vízbe menni?

Ezzel a hámmal lehet vízbe menni?

Figyelt kérdés

[link]

A választ előre is köszönöm! ;)

2014. ápr. 5. 17:50
 1/9 sippara ***** válasza:
Minden gond nélkül :)
2014. ápr. 5. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel a hámmal csak az a bajom, hogy nem gumírozott. Ez által a mozgásában zavarja a kutyát. Amikor utazok a kutyámmal lefekszik a vonaton és belevág a vállába. Uszásnál nagyon kényelmetlen lehet.....

Amúgy a hámnak semmi baja nem lesz ha víz éri.

2014. ápr. 6. 03:21
 3/9 A kérdező kommentje:
KĂśszĂśnĂśm a vĂĄlaszokat! UtolsĂłtĂłl azt kĂŠrdeznĂŠm, hogy mit ajĂĄnlassz helyette? :)
2014. ápr. 6. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Én csak nyakörvet tennék rá amikor úszik. Egyrészt mert szabadabb a mozgása, másrészt nem akad fenn semmibe.

Amúgy miért akarsz úszáshoz hámot tenni rá? Csak kíváncsi vagyok.

2014. ápr. 6. 18:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért mert borderem van és mikor tó közelében vagyunk egyből berohan a tóba ez még nem is gond de nem jön ki és ott nyeli a vizet...:/ És általában be kell menni érte mert hiába hívjuk nem hallgat ránk pedig BH vizsgás kutya! És arra gondoltam, hogy rakok rá hámot és rá hosszú póráztés ugy engefem be a vízbe.
2014. ápr. 7. 07:21
 6/9 sippara ***** válasza:
BH vizsgás kutya, de képtelen vagy behívni? Neharagudj, visítok a röhögéstől. Ehhez nem hám kell, hanem némi nevelés.
2014. ápr. 7. 09:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Folyamatos tanítás alatt áll mivel 1 évig láncon volt mielőtt hozzánk került! Am másik pedig, hogy NAGYON önfejü (rá adásul kan kutyáról van szó)! Erről nem én tehetek ha az előző helyen tanították volna meg bármire akkor talán nem lenne ennyire szeleburdi!
2014. ápr. 8. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hosszú pórázon gyakorold előbb a behívást. De ne hámmal hanem valami kiképző nyakörvel. Vegyél egy 10 m es pórázt. Ha szólsz neki jól berántod ha nem jön. Amint odaért hozzád jól megdicséred. Ha ez megy az utcán, akkor vigyed vizhez is és a művelet ugyanaz. Hidd el többre mész ezzel mint, mint a hámmal.
2014. ápr. 8. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
OkĂŠ ĂŠs kĂśszi ;) :D:D
2014. ápr. 9. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!