Miért érzik sokan bajnak, ha a kutyájuk (vagy igazából bármilyen állat. ) emlőihez, fenekéhez, vagy nemi szervükhöz érnek?
Az ápolás rendben van az inszeminálás pedig undorító? Hát akkor kérdező te is ugyan olyan gondolkodásmódú vagy, mint az akikről a kérdésedben írsz. Mindössze az ingerküszöböd tér el az övékétől.
Igaz, hogy a százalékunk megegyezik, de a 8-ast nem én írtam. Viszont a jövő héten lehet, hogy rám is vár egy ilyen művelet. Sőt, nem elég csak levenni a spermát a kantól, hanem be is kell tenni a szukának! Vagy mit szólnál mondjuk a szarvasmarhák esetén alkalmazott kézi tapintásos vemhesség vizsgálathoz végbélen keresztül? :)
Van egy ismerősöm, aki havonta felkapja a gumikesztyűt és kiveri a bulldogjának :D
Nem fogja pároztatni, viszont nem akarja megfosztani ettől az "örömtől" a kutyát ,így vállalja a műp*na feladatát XD XD XD
Elborult egy ember....
Nah csak kibújt a szög a zsákból, hogy nem vagy jobb Te sem a Deákné vásznánál... :D vagy h egy másik klasszikust idézzek: nem esik messze az alma a fájától.
Bár az inszeminálással nem tudom mi a problémád, hacsak nem a prüdéria...
Ó, ha csak ez lenne a legnagyobb emberi ostobaság, milyen szép világban élnénk.
Egyébként engem egyáltalán nem zavar, sőt, a szuka kutyusom "fazonját" én szoktam nyírni. Biztosan megcsinálná a kutyakozmetikusunk is, de mégis csak jobb mindenkinek ha itthon, nyugiban a hátára fektetem, és lenyírom. A popójánál a kutyakozmetikus nyírja le a szőrt.
Az emlői meg...juhúúú, imádok a csupasz pocakjára cuppanós puszit adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!