Hogy kell gondját viselni egy huskynak?
Figyelt kérdés
Most kaptam ès elegge kezdo vagyok. Etetes itatas oltas seta ez megvan. De ezen kivul valami extra dolog?2014. ápr. 4. 21:27
1/7 anonim válasza:
ha írsz privátot segítek mindenben, amiben tudok :) De így belefogni lenne egy oldal is akár.
Attól is függ,hogy mit akarsz vele,vannak-e terveid,meg stb... én az enyémet folyamatosan tanítom, és mind trükkökben,mind sportban nagyon ügyes, szóval állok elébe a kérdéseknek. :)
2/7 anonim válasza:
Legjobb kutyák a világon :)) nekem is írhatsz privátot ha gondolod, mi versenyszerűen sportolunk velünk és még néha így is úgy érezzük, hogy nem futották ki magukat :) de hát ilyen örökmozgók :D
3/7 anonim válasza:
jajj de tudom,hogy miről beszélsz kettes....
bár,szerintem nem ugyan azt a sportot űzzük a huskyjainkkal, de néha amikor elfárad (vagyis én azt hiszem hogy most már fáradt) akkor 30 perc pihi után felkel, és néz rám,hogy na mi van, nem megyünk?
Napi 10-15 km futás meg húzás az meg se kottyan neki...
4/7 A kérdező kommentje:
Szegèny most mèg láncon van. Mert a mostani gazdája nem torodik vele. Mi meg koltozkodunk igy meg nem tudtuk atvinni. De nagyon igyekszunk.
2014. ápr. 5. 14:06
5/7 anonim válasza:
3-as Te mit sportolsz velük? :D igen ismerős... 2-es voltam :D
6/7 anonim válasza:
csak vele, mert 1 van. :)
Amúgy agilityzünk, meg ha nem gyakorlunk, vagy dolgozunk, akkor szórakozásból húzatom magam vele. Imádja.
7/7 anonim válasza:
Heló én is most fogok majd kapni egyett és én is szeretnék tanácsot kérni nevelés szempontjóból, hogy okos és hálás kutyus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!