Tarthatok úgy bérházban kutyát (csivava), hogy soha nem viszem le, hanem az erkélyen tenné a dolgát, úgy szokatnám? Szerintetek ez egészséges?
Ha ennyire szereted a kutyákat, akkor tudhatnád, hogy ez nem élet egy kutyának. A kutyának az az élet, ha naponta 3-4 alkalommal sétálhat, és találkozik a fajtársaival.
Szerintem is tarts macskát, vagy bármi mást, de kutyát azt ne. Így ne.
Csivava pont ugyan olyan kutya mint egy német juhász.
Kell neki mozgás,inger gazdag környezet,játszhasson más kutyákkal,találkozhasson más emberekkel stb
Rohangálhasson póráz nélkül parkokban.
Szerintem nincs szebb látvány amikor a kutyák egy nagy területet futkároznak be annyira élvezik a szabadságot,legyen az kistestű vagy nagytestű eb.
Itt a szomszédságban egy idősebb hölgynek most lett egy csivaváj(már felnőtt).Én még ilyen jól nevelt csivit nem láttam.Első szóra megy a gazdi nénihez,első szóra meg áll,járda szélénél leül,szabadon van mindig.Sose láttam ölbe.Kistestű és nagy testű kutyákat sem ugatja meg.
Minden elismerésem a hölgyé aki nem gyerekpótlékot nevelt a kutyájából,hanem a 2 kgos kutyát kutyaként kezeli!
Napi 3x-4x muszáj le vinni egy panel kutyát.
Ha nem tudod megoldani akkor ne tarts kutyát.Kutya= sétáltatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!