Segítséget kérek. Meg mérgezték a kutyámat és nem eszik már kezd kiszáradni megy a hasa és habos, nyálkásat hányt mit adjak neki? Adtam tejet kicsit ivott Szórtam a torkába szódabikarbónát szerintetek az jó vagy káros számára?
*facepalm*
Mi lenne ha elvinnéd egy állatorvoshoz mielőtt még nagyobb bajt csinálsz???
Amúgy csak megsúgom hogy a tej pont hogy megfosatja a kutyát.
Vagy vidd el AZONNAL orvoshoz, vagy áss neki egy gödröt.
Ezekkel a dolgokkal, csak a szenvedését hosszabbítod meg.
Az egyetlen segítség az állatorvos lehet. MOST !
A tej csak babona. Annyi a mérgezés ellen, mint halottnak a csók. Különben is csak bizonyos nehézfémmérgezések ellen ér bármit, és csak mielőtt felszívódtak volna a szervezetben.
Ha a kutyus túlélte az éjszakát, akkor remélem, az első utad az állatorvoshoz vezet.
Ezt a kedves levelet kaptam a kérdezőtől:
"Az üzenet témája: te b*zi k*csög
Az üzenet szövege: Mit idi*tázol te f*ssz*po g*ci? Feltettem egy kérdést h*lyeséget nem kértem te csicska b*zi tudod ki az idi*ta a jó édes anyukád az ........."
ne beszéljetek így vele. így sem lehet túl kellemes neki viszont tényleg vidd el ügyeletre ahogy tudod. tejet ne, addig is vizet itass vele hogy ne száradjon ki!!
(mondjuk azt a levelet nem kellett volna kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!