Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés szakaszai?

Tüzelés szakaszai?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy amíg a kutyám a tüzelés "vérző" szakaszában van úgymond, addig még nem termékeny, nem ingerli a kanokat, és vihetem még ebben a pár napban társaságba?

Azt tudom, hogy a vérzés elmúlása utáni 3 hétben teljes szeparáció szükséges... mi a helyzet a "kezdő" napokkal?

2014. ápr. 2. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Elviekben ilyenkor még nem hagyja magát a kanoknak, viszont ők már érzik hogy a szuka tüzel. Én inkább kerülném a kanok társaságát, mert attól hogy a szukád nem termékeny, a kanok még szenvedni fognak az illatától, meg fognak kergülni és csak azért is bepróbálkozni. Ez meg nem épp jó a kan-gazdiknak. Inkább szukákkal sétáltasd ha mindenképp bandázni szeretnél.
2014. ápr. 2. 10:01
 2/4 A kérdező kommentje:

:( Köszi a választ :D természetesen nem akarok másoknak galibát okozni, ezért pár napja csak "néptelen" helyeken engedem el, ügyelve rá ne legyen ott senki.

Mit ne mondjak, nagyon fog hiányozni a szabad séta a hegyekben a kutyámmal, nemtudom hogy bírjuk ki ezt az egy hónapot. :"

2014. ápr. 2. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A szuka már az első vérzéstől kezdve intenzív szagot áraszt, ami ingerli a kanokat. Szóval már az 1. vérzéstől kezdve jobb, ha nem találkoztok kanokkal - a szukádnak sem jó egyébként, ha állandóan meg akarják erőszakolni.
2014. ápr. 2. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszer a kutyámat pont egy tüzelő szuka miatt (jó, meg amúgy neveletlenek is) tépte meg rohadtul egy kan testvérpár a parkban, azóta nem nagyon örülök ha tüzelő szukával jönnek be. Legnagyobb pajtik is összemennek miatta.
2014. ápr. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!