Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ismertek ilyen állatorvost?

Ismertek ilyen állatorvost?

Figyelt kérdés

Keresek olyan állatorvost, aki egy pontos leírás (történet) alapján meg tudná tippelni, vagy akár biztosra mondani, hogy milyen mérget evett a kutyám. (elpusztult sajnos)

Leírom a kezelést, tüneteket, mindent, csak, hogy mi lehetett, mert egyik méreg sem felelt meg a tüneteknek, csak 1-2 dologban, de lényeges dolgokban nem.

2014. ápr. 1. 12:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ilyen orvos nincs, az orvos is csak tippelgetni tud, esetleg leszűkíteni a mérgek körét, de pontosat csak boncolással lehet megállapítani.
2014. ápr. 1. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Látszatra megmondani ezt nem igazán lehet. El kell vinni a holttestet laborvizsgálatra, ott asszem a gyomorból vesznek mintát és azt bevizsgálják. De ez nem olcsó mulatság.
2014. ápr. 1. 12:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem most pusztult el, hanem 2 hónapja, és nem is nagyon szerettük volna felboncoltatni, csak valamiért nem hagy nyugodni, hogy még azt sem tudtuk meg, hogy mit etettek vele, ha már megmérgezte valami idióta:(
2014. ápr. 1. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Részvétem:( Nekem is halt meg a kutyusom balesetben, én felboncoltattam, mert nem hagyott volna nyugodni, ha nem tudom, hogy pontosan mi okozta a halálát.
2014. ápr. 1. 12:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon erősnek mutatta magát, még az utolsó percben, az altatás pillanatában is állt a kocsiban!:(

2 héten keresztül kapott infúziót, plusz rengeteg gyógyszert, de nem ért semmit, csak elhúzta a halálát. Sajnos vért hányt és a széklete is friss véres volt, és nem lehetett volna megmenteni.

De egyébként azt mondta a doktornő (aki egyébként a környékünkön a legjobbnak mondható kb.), hogy nagyon érdekes eset volt a mi kutyánk esete, nem is találkozott még ilyennel:O azért akartam annyira tudni, hogy mi történhetett.:S

2014. ápr. 1. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
nálunk ilyen tüneteket lépdaganat okozott. Vérzéses tüneteket a kumarin tartalmú mérgek okoznak, de ott az orr és az összes testnyílás vérzik, mert a véralvadást szünteti meg a szer.
2014. ápr. 1. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
bocs előző vagyok, az egész betegség nálunk is 2 hétig tartott.
2014. ápr. 1. 14:30
 8/13 sippara ***** válasza:
Próbáld meg felhívni a Család utcai állatklinikát olyan 3 és 5 között hétköznap, tippelni tulajdonképpen tudnak.
2014. ápr. 1. 15:34
 9/13 zsuzsabazsa ***** válasza:
A lép daganatot észre lehet venni arról, hogy a has térfogata megnagyobbodik amikor a kutya áll, akkor a hasa lóg és mintha egy labda volna benne. Úgy néz ki a kutya hasa mintha mindig tele lenne kajával. Ha nem veszik időben észre akkor kifakad és elönti a kutyát a vér amibe belehal.
2014. ápr. 1. 15:46
 10/13 anonim ***** válasza:

kedves Zsuzsa!

Nem lehetett észrevenni. A kutya nagytestű volt, semmilyen testi tünetet nem mutatott a vérürítésen kívül, a boncolás találta meg a daganatot.

2014. ápr. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!