Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy látszik, nekem ilyen...

Úgy látszik, nekem ilyen hülye kutya jutott?

Figyelt kérdés

Kezdem feladni. Másfélévesen került hozzám, nagyon rosszul bántak vele, tele volt görcsökkel, félt mindentől, neveletlen volt, bele sem megyek, mennyi mindent kellett vele elfelejtetnem, kinevelnem. Na, most 5 éves, már teljesen ép, gyógyult kutyának tűnik, bátor, bizalomteli, minden okés, de időről-időre egyszerűen "lefagy" nem tudok rá jobb szót.

Például ismer egy csomó trükköt, szívesen tanul, okos is, de időnként a legegyszerűbb dologtól beparázik. Ma egy sima "hozd ide" okozott neki gondot, pedig érti, nem figyel másra, nem vagyok vele türelmetlen, de egyszerűen néha bekattan, lefekszik a földre és retteg és nem csinálja. Vagy imád labdázni, de időnként amint elkezdünk játszani, fülét-farkát behúzza és "meghal" aztán órákig ilyen kis izé marad, kis mimóza. Volt már valakinek hasonló gondja? Mit csináljak ilyenkor vele? Ha ignorálom a félelmét, akkor egyre jobban retteg, szóval ilyenkor rá szoktam hagyni, majd lenyugszik, csak nem értem, mi ez?

2014. márc. 30. 17:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ugye nem nyaggatod egyfolytában? Ezt nem sértésből mondom vagy azért hogy veszekedjünk csak tudod van ilyen :(
2014. márc. 31. 16:40
 12/12 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Amikor ebbe az állapotba kerül, jól figyeld meg a mozdulatait. Lehet, hogy valamit hall amit te nem, vagy ha nagyon fülelsz te is meghallod.

Figyeld meg, hogy a dörejektől,lövéstől fél e a kutyád, hogy azt ki lehessen zárni.

2014. márc. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!