Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám ma mérget evett!...

A kutyám ma mérget evett! HELP Lesz valami baja?

Figyelt kérdés

Ma reggel a kutyám mérget evett... Nem tudom, hogy milyen mennyiségben, de patkányméreg volt. Egy keverék kutyáról van szó. És észrevettem, hogy azóta sokat pisil és olyan mint ha véres lenne a "dákója".

Milyen tünetekkel jár ez? És hogy tudom megelőzni a bajt?

Állatorvos segíthet rajta?

2014. márc. 27. 18:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Mérget evett...A méreg ölésre szolgál, szerinted nem lesz baja? Komolyan ilyen hülye vagy?!

Hívd ki az állatorvost, lehet, hogy még menthető a kutya.

2014. márc. 27. 18:50
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Milyen mérget? Szerintem hívj állatorvost sosem lehet tudni sok minden befolyásoló tényező lehet!!??
2014. márc. 27. 18:51
 3/15 A kérdező kommentje:

Ez mennyisegtol is fugg... Azert kerdeztem.

Koszonom az "oltast".

El lehet innen menni.

2014. márc. 27. 18:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen el kéne vinni állatorvoshoz. Elvileg meg tudja mondani, hogy milyen mérget evett.

Hirtelen ezeket találtam:

mindkettőnél vérzik a kutya: [link]

[link]

2014. márc. 27. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs nem néztem az alatt lévő írást perszer mindenképp kell állatorvos mert add rá kb. 2 injekciót bár keverék kutyád van nem fajtiszta akkor is káros lehet nagyon a te és az ő érdekében szerintem állatorvos és amúgy az nem jó ha véres!!!!!
2014. márc. 27. 18:55
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
"utolsó pillanatokig lehet rajta segíteni K1-vitaminnal"
2014. márc. 27. 18:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az én kutyámat megmérgezték, akkor habzott a szája.Adtunk neki 1 liter tejet, mert nem tudom hol olvastuk hogy az valamennyit segít mérgezés esetén.És amikor lehetőség volt rá, vittük állatorvoshoz.Hát igen, szerintem még segíthet neki az orvos.Mi is a kutyánkat kb. 16-17 óra után vittük el az állatorvoshoz. (késő este mérgezték meg, nem ette meg az összes mérget szerencsére, és másnap délután volt csak nyitva az állatorvos) És a bajt már sehogyan sem tudod megelőzni, mivel már megtörtént.Amint lehet vidd el az állatorvoshoz.
2014. márc. 27. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A patkányméreg valószínűleg belső vérzést okoz! Állatorvos, AZONNAL!!!!

Tud segíteni! De ha nem viszed el, nem biztos, hogy túléli...

2014. márc. 27. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
úristen ennyire hülye vagy kérdező??? ahelyett hogy ide írogatnád a kérdésedet , hogy lesz -e baja meg várod a válaszokat, fogd már meg magad azt vidd el az állatorvoshoz!!!!! szerinted a patkány méregtől nem lesz semmi baja?? normális szerinted hogy vérzik tőle? IDIÓTA! lehet lepontozni!
2014. márc. 27. 19:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Okosan leírtad,hogy a mennyiségtől függ.Gratulálok,feltaláltad a makaróniba a lyukat!

Mivel azt írod,nem tudod,milyen mennyiségben ette,arról sincs fogalmad sem,hogy az a mennyiség árt-e neki.

Igen,lesz valami baja,leírásod szerint már van is.Mint fentebb írták,egy megoldás van:állatorvos.

2014. márc. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!