Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt a jó idő, el szeretnék...

Itt a jó idő, el szeretnék kezdeni futni, ehhez gondoltam társul az én 1,5 éves csivavámat, mi a véleményetek, nem ártanék ezzel neki?

Figyelt kérdés
Nagy mozgás igényű, és kérlek a patkányozással és társaival kíméljetek. Köszi

2014. márc. 27. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne túl gyors neki a te futótempód?
2014. márc. 27. 11:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Inkább csak kocogás lenne.
2014. márc. 27. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ártasz neki. Figyelj oda, hogy kényelmes legyen neki a tempó. De tudnak azok teperni, ha arról van szó. Max a mennyiséget kell ideálisan beállítani. 1,5 évesen már kifejlődött izmai is vannak, nem fogja terhelni magát.
2014. márc. 27. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mértetétől is függ.A monoton terhelése az ízületeknek,nem jó az ilyen kutyáknak.Egy futtatóban lehet,hogy órákat rohangálna,de az másfajta terhelés.Szerintem az állatorvost kérdezd,lehet emellett kellene kapnia valami ízület védő kaja kiegészítőt.
2014. márc. 27. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 27. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen kutyának nem lesz baja ha veled fut. Ha csak nem futod le a maratont minden nap. Bár azt is bírná szinte mind. Ha sokat futs es tenyleg minden nap viszed akkor adjál neki zoldkaglylo kivonatot
2014. márc. 27. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy párt, akik váltott napokon járnak futni, és velük tart a Yorki kutyájuk is. Elég szapora jószág, bírja az iramot, és úgy tűnik élvezi a mozgást.

Zöldkagyló nem rossz ötlet, bár az mehet mindíg egyébként is.

2014. márc. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!