Mennyit játszhat a kutyátok más kutyákkal?
Figyelt kérdés
Mi napi 1,5-2 órát sétálunk úgy naponta, hogy akkor ő játszik a kutyákkal én meg beszélgetek a gazdikkal :) Hétvégén többet, akár 4-5 órát is.2009. dec. 17. 14:19
11/16 anonim válasza:
A kutyám minden nap találkozik a többivel a parkban, de nem játszik velük, sőt ő nem szeret ácsorogni, inkább menne tovább.
12/16 anonim válasza:
Az én kutyám nem sok kutyával tud játszani sajnos, pedig nagyon szeretne, szegény kutyabolond. De a legtöbb kutya fél tőle, vagy egyből megtámadja, és így nem játék lesz a dologból... Egy kutya van itt a környéken amelyikkel eljátszik, az nem fél tőle, de vele meg nem tud rendesen birkózni, mert akkor az egész eb, mint az enyém feje:S
13/16 anonim válasza:
én lovagolok a 3kutyám(németjuhász,bulldog, lablador fut utánam ha kifáradnak(20-30perc után)akkor sétálunk.Más gazdikkal nem nagyon talizunk,max.2 bnőm kutyusával együtt játszanak 1órát.Naponta 3-4 órát sétáltatom őket,mert egész nap otthon vagyok.
14/16 anonim válasza:
Az én yorkshire terrierem teljesen antiszociális. Szerintem embernek képzeli magát, soha nem játszik más kutyákkal:)
De nagyon örülnék, ha látnám, hogy vígan hancúrozik.
15/16 anonim válasza:
Hát attól függ mert az én kutyáimat nem igen tudom sétálni vinni meg nem is nagyon szeretik őket a mi környékünkön általában reggel 10-15 percre kimennek csak úgy maguktól akkor ők az urak vagy esetleg éjjel kicsit kiengedjük őket
16/16 anonim válasza:
Enyém kicsinek játszott egy shar pei szukával de sajnos már kinőtte, most ha szerencsém van a szomszédnak van egy 5 hónapos roti, vele pórázon megvan, nem támadja. nem merem igazából más kutyákkal póráz nélkül össze engedni. Meg az itteni kutyák ki is kerülnek:DD
Azóta már nőtt sokat, remélem a rotival majd tudom vinni a határba, egyedül is elrohangál, de jobb lenne neki a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!