Voltál már egyéni oktatáson a kutyáddal? Szerintetek gyorsabban tanulhat így a kutya?
Kora tavasszal szeretném kezdeni az oktatást.Sajna a munkám kötöttsége miatt nem jó nekünk a kutyaiskola,mert rengeteg órát ki kéne hagynunk,és így igazából kidobott pénz lenne,meg persze annyira bezsong más kutyáktól,hogy félek lehetetlen lenne abban a közegben tanulni,szóval ebben remélem a megoldást.
Van valakinek ez ügyben tapasztalata?
A kutyasulinak pont az a lényege, hogy más kutyák, más emberek társaságában is engedelmeskedjen a kutya. Ha egyedül van kb. 10 perc alatt megtanítom nekik az ül, fekszik, marad, hozzám parancsokat.
Az egyéni csoportokban is több kutya szokott lenni, az "egyéni" csak azt jelenti, hogy nem a kutyasuli hivatalos tanfolyama, hanem más időpontban az egyik oktató tart órákat. Itt nem tanfolyami díj van, hanem alkalmanként kell fizetni.
Ha ilyen lenne ez az egyéni oktatás,akkor annak örülnék a legjobban!
Bár abból amit olvastam nekem úgy tűnt,hogy csak az oktató,én és a kutya lennénk jelen,mivel azt is írják,hogy akár házhoz is jönnek. De jobb lesz,ha ezt majd telefonon megérdeklődöm.
Ha esetleg van még vélemény,tanács ez ügyben,szívesen fogadom!
A kutyaiskola nem arról szól, h elmegyünk és ott tanulunk.
Elsősorban ott megtanítanak arra, hogy otthon mit és hogyan gyakorolj a kutyával(ill. jó esetben, h milyen hibák lehetnek és hogyan orvosold).
Azaz: ott nem kell (feltétlenül) virítani a nagy tudással.
Későbbiekben persze jó, ha zavaró körülményként tudsz ott gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!