Valaki segítsen! Mért néznek kifelé a szemei?
Itt egy kép a kutyámról:
/Ingyenes letöltés-->Nem élek vele--> Letöltés indítása
A kutya beagle, lány 5 hónapos. Állatorvos látta, azt mondta semmi baja sincs, de az interneten mindenhol azt olvasom, ha baja van akkor minél hamarabbi műtét az ajánlott. Megbízzak az orvosokban? Olyan sokszor neki megy dolgoknak. Nézzétek meg a pupilláját, szerintem annak nagyobbnak kell lenni és a szemei kifelé néznek. Ennek ellenére is nagyon szeretem, de félek, hogy valami súlyos baja lehet... Aki tud valamit mondani, az kérem írjon! Nagyon kétségbe vagyok esve...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Óóó,de édes:)
Kancsi kicsit:)
Szerintem nincs vele baj..
Nyugodj meg,de ha nem tudsz vidd el egy másik dokihoz..
Szntem semmi baja a kancsalságon kívül
Tényleg nagyon édes:)
Ilyen szeme szokott még lenni a francia bulldognak is, nem? Legalábbis 1-2 nek ilyen furi...
Én mindenesetre azt mondom, hogy ha a "sima" állatdokiban nem bízol, akkor vidd be egy állatkórházba, és ott keress egy igazán hozzáértő embert, szerinte, ott sokkal nagyobb gondot fordítanak a kis páciensekre...:)
Mondd el a kórházban, hogy mikor bandzsít a kutyu, és mikor nem... Érdemes többnél is kérdezősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!