Wanahton kérdése:
Jack Russel Terrier hidegturese?
Figyelt kérdés
Jack Russel Terrierem van,3 honapos kislany. Kint tartom a kertben, egy kis fahazban ejszakara bezarva egyenlore. A kerdesem az, hogy mi az a homerseklet aminel hidegebben nem kene, hogy kint hagyjam?Nem szeretnem,hogy megfazzon de azt szeretnem,hogy kinti kutya legyen.Angliaban elek tehat nincsenek minusz 15-20 fokok.Jelen pillanatban egy ilyenkis parnas alvo helye van meg egy kis pledje. Ott el mar egy hete de most kicsit huvosebb ido van es kicsit feltem.Koszonom a segito valaszokat.2014. márc. 23. 21:01
1/5 anonim válasza:
Ha kinti kutyát akarsz, akkor miért vettél olyan fajtát, amelyik nem kinti kutyának való?
2/5 anonim válasza:
Az én jack-em még nyáron is takaró alatt aludt!Szerintem már 5 fok alatt simán megfáznak,kihülnek ha tartósan kint kell lenniük!
3/5 anonim válasza:
nekem a egész télen kint van semmi baja nincs . a mínuszokba is kint aludt . bele bújt a kis szalma ágyába és kész :D
4/5 anonim válasza:
az én jack russelem is kint telelt már tavaly. nem nagyon volt semmi baja, tettünk pokrócot a kis házába de nem igazán tűrte el :D kihúzta és széttépte, ha nagyon fázott volna akkor bent hagyhatta volna, így szalmát teszünk be neki, és hatalmasakat alszik. Tény, hogy reszket már mikor nagyon hideg van, de kap meleg vizet és tejet, néha be is engedjük. De szerintem semmi baja sem lehet kint télen.
5/5 Higgany válasza:
Az enyém is kinti jószág, bírja szépen. Reggel-este egy bögre meleg tej meg meleg vacsora. A házába én is szalmát tettem mert a pokrócnak úgymond nincs hosszú élete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!