Rángatózik a kutyám, mitől lehet?
Border collie keverék kutyámat még novemberben hoztuk el egy menhelyről. Most 2 éves. Mostanában észrevettem, hogy néha rángatózik. Kicsit olyan, mintha párosodni akarna, de nem ugrik rá semmire, csak áll. Ivartalanítva van.
Arra tudok gondolni, hogy fáj a hasa.
Mi lehet az oka?
20:15-el teljes mértékben egyet értek!
Az én kutyám epilepsziás s pont ilyen tünetei voltak legelőször. Aztán jött az amikor már nem volt magánál,elfeküdt s úgy rángatózott! :( Szerintem vidd el állatorvoshoz vagy hívd ki! :) Jobn félni mint megijedni! Ha tévedtél és tévedünk itt akkor pedig csak örülj neki! :)
A mi kutyánk is csinálja, ivartalanított kan. Merevedése is van közben.
Megemlítettük a dokinak, mert azért elég ijesztő időnként, úgy rángatózik, majd a fejére esik. Azt mondta vegyük fel videóra. Felvettük, megnézte. Mivel magánál van közben és reagál ha szólunk hozzá, valamint a merevedés is arra utal, hogy csak "kanos".
Vegyétek fel és mutassátok meg a dokinak. Minden esetre érdemes megemlíteni, mert az epilepszia is csinálhat hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!