Mi ez a kutya fején?
Figyelt kérdés
az előbb vettem észre. mivel nem tudom mi az nem akarok hozzáérni nehogy fájjon neki vagy valami. valami bogár? vagy csípés? esetleg beverte?
2014. márc. 23. 13:24
1/9 zsuzsabazsa válasza:
Látszólag kullancsnak néz ki, de lehet szemölcs is.
2/9 anonim válasza:
Kullancs. Záros határidőn belül ki kéne szedni, mondjuk rögtön. De ne te kezdd el ha fogalmad sincs hogy kell, nehogy rápisilj/bekend zsírral meg ilyenek. Vegyél egy kullancskiszedő kanalat a patikában (lehetőleg fémet) és azzal szedd ki!
3/9 anonim válasza:
Ez kullancsnak látszik, szedd ki minél hamarabb. Egy szemöldökcsipesszel fogd meg a bőréhez lehető legközelebb és egy kis tekerés mellett húzd ki. Vigyázz, nehogy megnyomd a testét.
4/9 anonim válasza:
Fogj meg egy szemöldökcsipeszt, és a tövénél erősebben csípd meg, majd húzd ki, mint egy tüskét.
5/9 A kérdező kommentje:
basszus:s
2014. márc. 23. 13:40
7/9 Firestorm válasza:
Szed ki belőle a kullancsot vagy vidd dokihoz,hogy szedje ki.Aztán figyeld a kutyát,hogy milyen a hangulata.Levert lesz-e?Étvágytalan?Kedvtelen? stb...Amint bármilyen furcsaságot észlelsz azonnal vidd el orvoshoz,ugyanis rengeteg a fertőzött kullancs!
8/9 anonim válasza:
Na mi volt az ? Én is kullancsra tippelek egyébként és sajna nem volt hideg tél elég sok van belőlük, én is kettőt szedtem ki az enyémből pénteken és mára be is lázasodott :(
9/9 A kérdező kommentje:
kullancs volt. anyukám szedte ki egy csipesszel
2014. márc. 24. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!