Melyik kutyafajt ajánlanátok?
12 éves lány vagyok!
Anyukámmal élek, barátaim nincsenek, csak én és anyu, magányosak vagyunk, bár jól megvagyunk ketten, de arra gondoltunk, hogy esetleg egy kutyust hozhatnánk a családba!
Nem igazán tudjuk, hogy melyik fajta lenne nekünk a legjobb...Ezért kérek segítséget!Tehát amit biztosítani tudunk, feltételek: tehát panel lakásban
lakunk, ebből következik, hogy olyan kutya kéne, aki elfér itt, viszont télen amikor hamar sötétedik este, akkor lemerjem egyedül vinni, tehát nem egy kis öleb kéne...Egyébként is nagyon félős vagyok, tehát....Azon kívül amikor suliban vagyok, akkor egyedül lenne...Plusz zongorára és szolfézs -ra járok, de ha kutyus lesz, akkor inkább abbahagyom, tehát csak erről a pár hónapról van szó.... Inkább fiú kutyust szeretnék.Lehetőleg olyat, aki nem eszik ki a vagyonunkból!:D
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszi a választ!
Hát nem tudom, hogy mennyire tudnék vele állandóan mozogni-futni nekem nem is szabad (térd probléma)....
Az Akita az egyik kedvenc kutyafajtám,de az a probléma, hogy nagyon nagy, és félek, hogy panelban szenvedne....
Vagy nem???
Köszönöm amúgy a válaszokat!:)
Mindneki ajánlgatja a fajtákat, de egyikőtök se kérdez. Ezt úgy bírom....
Kérdező! Volt már korábban kutyád?
Mennyi lenne a napi séta és fárasztási idő (az, h suliban vagy tág fogalom, elvileg fél 4ig lenne kötelező, mégis látok délben sulisokat)?
Kutyasuli szóbajöhet?
Anyukád mennyit foglalkozna a kutyával?
Mennyi pénzetek van rá?
Így nagyhirtelen ennyi kérdés is elég, h formálódjon valami a fejekben....
Elsőnek azt mondtam volna hogy Nagy svájci pásztorkutya (Nagy svájci havasi kutya).De nem hiszem hogy egy kutyáért olyan sokat fizetnétek, mert ez ritka kutya, és ezért drága is.Meg nagyra is megnő, nagyobb is mint egy németjuhász kutya.De nem jó neki a lakás, szóval ez a kutyafajta kilőve.Amúgy menjetek el szerintem egy menhelyre, nézzétek meg az ottani kutyusokat, és utána döntsétek el hogy tenyésztőtől vagy menhelyről fogtok elvinni kutyust. (vagy fajtamentés ha megtetszene egy kutyafajta)
Tudom evvel nem tudtam sokat segíteni, de lakásba nem tudok nagyon kutyákat mondani. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!