Miért izmosítják egyesek a kutyáikat?
Figyelt kérdés
Leginkább amstaffoknál, bulloknál és hasonló kinézetű kutyáknál látok ilyet
ez miért jó a kutyának?
2014. márc. 22. 15:40
1/7 anonim válasza:
A kutyának azért jó, mert amíg izmosodik, addig mozog, és az ilyen fajták tipikusan imádnak mozogni. A gazdának nem mindig ez a célja, de a kutya többnyire tényleg örül neki.
2/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne izmosítani őket? Szerintem is úgy szép igazán egy amstaff, vagy hasonló kutya (nekem rottim van), ha izmos. Persze nem a szétszteroidozott kutyákról beszélek, hanem az egészségesen szálkásakról.
A kutyának meg azért jó, amit az első válaszoló is leírt: a kutya mozog, nyilván szereti azt a sportot, edzést, amitől izmosodik is, nem pedig otthon ül. A kutyáknak feladatot kell adni, ami lehet akármilyen sport, amiben ha akarjuk, ha nem, izmosodni fog a kutya :)
3/7 A kérdező kommentje:
ez még így eszembe sem jutott
nekem kotorék ebem van, imád vadászni, keresni, kutatni
egyébként ezeknek a kutyáknak utána nincs izomlázuk nem kell nekik masszázs? :D
2014. márc. 22. 16:37
4/7 anonim válasza:
Lehet izomlázuk, ha edzetlenül állnak neki intenzíven mozogni. A masszázst pedig minden kutya szereti, és jót is tesz nekik :)
5/7 anonim válasza:
Azért, amit akumi is leírt. Plusz jó ránézni egy izmos, feszes testre, sugárzik belőle az erő, látszik, hogy mozgatják, boldog élete lehet.
6/7 anonim válasza:
Az ilyen típusú kutyák meg genetikailag is sokkal könnyebben izmosodnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. márc. 22. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!