Dudor van a kutyám lábán. Mi lehet az?
Ma hazajöttem a suliból,hátramentem megsimogatni.Akkor nem vettem észre.Aztán mikor mentem volna fel elkezdett nyüszíteni, és mikor elindult láttam hogy olyan furcsán jár (nem sántít, hanem olyan furán megy)és eléggé kedvtelen.Először nem tudtam mitől van, aztán megláttam hogy a bal hátsó lábán a csánk fölött egy kicsivel, van egy kb. akkora dudor mint egy kő.Azóta már jobban van szerencsére, jobb a kedve és szaladgál is.De még mindig félek.
Állatorvos egyenlőre nem jön hozzá, mivel én még nem rendelkezek önálló keresettel, és zsebpénzem sincs már nem tudok hozzá hívni.Anyámék meg nem akarják kifizetni,azt mondják majd meggyógyul, meg hogy sokba kerül a doki.Hát persze ha apának tud adni HETENTE 4-5000ft-ot kocsmára meg szerencsejátékra, akkor pont abba a pár ezer forintba fog belehalni..De mindegy valahogy úgy is megoldom az állatorvost.De addig is hogy segítsek rajta, vagy hogy próbáljam meg kideríteni mi a baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!