Kedves havanese gazdik Nyara tervezunk egy kutyit venni! Csak az a baj hogy akarmelyik tenyesztore rairunk 120E-ert adnak vagy meg annal is tobbert nem tudtok otleteket adni hogy mit csinaljunk?
Fizesd ki
Mit kell ötleteket adni?
Egy törzskönyves, egészséges valóban Bichon Havanese kutyának ennyi az ára. Nem azért kerül ennyibe, mert van egy törzskönyve, (ami egyébként igazolja, hogy valóban havanese, és nem csak egy havanese jellegű keverék)hanem azért, mert a minőséget fizeted meg. A szülők (és vélhetően a többi ős is) szűrve vannak különböző betegségekre, pl. diszplázia,így minimális az esélye annak, hogy az általad vásárolt kölyöknél később ilyesmi probléma lépjen fel. Ha esetleg mégis bármilyen egészségügyi gond van, a tenyésztő szó nélkül visszaveszi a kutyát és visszaadja az érte fizetett pénzt.
Azt az ötletet tudom adni, hogy spóroljatok a kutyára. Vagy fajta mentőktől hozzatok kutyát jelképes összegért. Szaporítótól semmiképp ne vegyetek, ne dőljetek be a 20-50 000 forintos vételárnak. A szaporító nem szűri a kutyáit betegségekre, nem rendelkeznek a szülők törzskönyvvel, így könnyen lehet, hogy az 50 000 forintos Havanese 1 éves korára jobban fog hasonlítani egy Foxterrierre vagy bármi másra csak a saját fajtájára nem. A betegségekbe meg inkább bele se bonyolódjunk. Könnyen lehet, hogy az 50 000-es kutya állatorvosi költségei a vételár háromszorosa lesz. A szaporító pedig nem fogja a beteg kutyát visszavenni, sőt azt is letagadja, hogy valaha jártál nála...
Ha valóban Havanese-t szeretnétek akkor tegyetek félre!
Ennyibe kerül egy törzskönyves,egészséges,szép Havanese.
Nyárig csak félre tudtok tenni ennyi pénzt,ha nem akkor max később lesz kutya.
Ezt szerintem nézd meg!!!
küldesz nekem 60 000.-ft előleget,és én megígérem hogy ..... :)
értsd meg : ha ,.......kutyát keresel, tk-val,és jó pedigrével, az bizony sokba kerül !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!