Mit adhatok enni a bichon bolognese kutyámnak?
Én a Royalt nem pártolom, tipikusan csak azért reklámozzák az állatorvosok hogy így kapjanak egy kis juttatást.
A taste of the wild is jó táp, de abból én nem láttam kimondottan puppy kiszerelést.
Olyan gonoszak vagytok itt sokan. Én csak segítséget akartam kérni, mert jót akarok a kutyámnak.
Nem csak a "tenyésztője",hanem más is mondta, hogy ez a fajta igenis érzékeny a fehérjére, a csirkés dolgoktól megy a hasuk is. Ezért kérdeztem, hogy mit lehet adni nekik.
Azt meg nem tudtam, hogy a Darling gagyi táp, az eladó beszélte rá anyukámat, hogy azt vegye...
Vettünk neki azóta másfélét is, de azt se nagyon eszi :( , remélem nem fog lefogyni.
"véletlenül"....
Elmondtuk, nyers etetés a legjobb. A fehérje meg maga a HÚS! Nincs olyan fajta, amire igaz, h allergiás a húsra. Olyan sincs, h egy fajta allergiás a csirkére. Olyan EGYEDEK vannak, amik allergiásak a csirkére. és amíg a te kutyád nem mutat ilyen tüneteket, addig nem kell ezt készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!