Bullterrier panelba?
Napi 2-3 óra mozgást nyújtanék neki, hétvégénként többen. 1 éves korától jöhetne velem futni, esetleg kiállításra is vinném. Naponta tudnék neki agyi lefárasztásnak trükköket tanítani + találkozna más kutyával is.
Így megfelelne egy átlag bullterriernek, vagy nézzek más fajta után? Gyerekkori álmom egy ilyen fajta, de most gyűjtöttem össze annyi pénzt, hogy biztos elég legyen + ha beüt valami.
Köszönöm. :)
Utánajártam, és igen, szerintem bírnék vele. Ti melyik kennelt tudnátok ajánlani?
A páromé fajtamentős, panelban van, a nap nagy részében fekszik, nincs vele gond, napi kétszer sétál/séta címszó alatt bámul 20 percen keresztül egy szöszt.
Nézz szét a fajtamentőknél is, nagyon hálásak tudnak lenni.
Azt azért tudni kell,hogy sok bullterrier nem szeret egyedül lenni és átrendezik a lakást unalmas óráikban.
Erre megoldás lehet egy nagyobb szobakennel.Az nem megoldható,hogy egy tenyésztős és egy fajtamentős?Kettővel sincs több gond,mint eggyel és lefoglalják egymást szépen.Nekünk kettő van,úgyhogy tapasztalatból tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!