Van egy lassan 10hetes kiskutyam, shih-tzu fajtaju. Mostanaban megakarja a kezem, hat tudjatok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sokat morog a kezemre es tamadja is, amikor alkalma van ra rafekszik majd belelendul a dologba.. ha raszolok akkor megjobban tamad...2009. dec. 15. 19:51
11/14 anonim válasza:
Nem szabad megütni sem a fenekét sem a fejét!A nevelés ennél a fajtánál nem itt kezdődik!És nem vezet sehová!Van egy nagyon jó könyv kizárólag csak erről a fajtáról,nálunk van olyan bolt ami csak állatfelszerelést árul én ott vettem.
12/14 anonim válasza:
a shih-tzu a pekingi palotakutya és más ázsiai törpekutyák? nekem is megvan a könyv is meg van shih-tzum is:D én irtam hogy rázd meg a grabancánál, meg hogy különitsd el:)
13/14 anonim válasza:
lehet, hogy én nem értem, de nem meghágni akarja a kezedet? "megakarja a kezem, hat tudjatok?","belelendul a dologba" vagy ezekkel nem erre akart utalni a kérdező?
14/14 anonim válasza:
nekem is úgy tűnik enyém is csinálta régen kiskorában de ki nőtt belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!