Vélemények/tapasztalatok a Lucky for You Border Collie Kennelről és a Rednalf Border Collie Kennelről?
Olyan embereknek várom a válaszát akik ott fogadtak örökbe border collie kölyököt.
Előre is köszönöm.
Látom szövegértelmezési problémák vannak valahol... akkor még egyszer:
"szobadísznek IS jó"
"Érdekes h nagyon sok kiskutya született már a LFY kennelben, sporteredménye még sincs egynek sem, pedig nem eggyel sportolnak...én is találkoztam már nem eggyel versenyen. Egyetlen egy volt amelyikben láttam eddig fantáziát."
Nem mondtam h nem sportolnak, csak hát a kérdés h milyen szinten... az az egy akiben meg láttam fantáziát az pont Maggie. ;o)
És attól h van egy kutya akivel terelnek és itthoni viszonylatban ezek szerint elég jól, az számomra nem érv. Maximum teljes mértékben respektálandó.
A lényeg h ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Egy LFY kutya sosem lesz nemzetközi szinten kiemelkedő sportkutya, ellenben lehet h lehet vele Cruftsot nyerni. És az érem másik oldala h pl. egy Mawlch kutya nem lesz Crufts de igazából semmilyen kiállítás győztes, ellenben potenciálisan bennük van egy VB, vagy egy nemzetközileg elismert sportkarrier.
Tisztában kell lenni a célokkal h én mire szeretnék kutyát, mik a céljaim vele és h ki mire tenyészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!