A kutya féltékeny egy másukra, ha ő nem lehet bent?
Persze, hogy féltékeny lenne. Hosszú távon nem is ajánlanám, mert biztos, hogy egy idő után a kizárt kutya neki menne a bentinek.
Nekem is két kutyám van,az egyik műtét miatt legalább egy hónapig bent volt, és nézni is rossz volt a másik kint maradt kutyát. rendesen látszott a szemén, hogy jönne be ő is, de nem lehet, és mintha csalódott lett volna.
Eleinte még nem volt gáz az én lelki ismeret furdalásomat leszámítva, de ahogy telt az idő, rendesen érezni lehetett a két kutya közt kialakuló feszültséget.
Aztán persze elkezdődtek az egymásra morgások, meg csúnya tekintetek.
Pedig azelőtt sose volt ilyen.
Aztán mikor a benti meggyógyult, és újra kikerült kb 2 nap alatt elmúlt a feszültség a kutyák között.
Minden kutya lehet benti kutya, nevelés kérdése az egész. A kuvasz sem véregnző fenevad, hogy ne mehessen be a lakásba, ha akar. Az alapítványtól, ahol ideignesezek, számtalan komondort vittek már külföldre, természetesen benti kutyának. Nyírva nagyon édesek.
Szerintem nem szerencsés elkülönítve tartani őket, mondjuk nekem meg is szakadna a szívem, hogy az egyik bejöhet, a másik meg csak les, hogy miért kell egyedül maradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!