Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Írnátok olyan kutyafajtákat...

Írnátok olyan kutyafajtákat akik 5 (esetleg 7) kilótól nem lesznek többek felnőtt korukban sem?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen Paris Hiltonos kutyára gondolok, hanem akit vihetek magammal buszon is, aki megül az ölembe, szobába jól elvan(udvaron is, de szobába is lényeges hogy jól érezze magát), mert így minnél több időt tölthetnék vele.

Volt már 2kutyám, sajnos meghaltak, és hiányoznak.

Gondoltam arra hogy örökbe fogadok, már a menhelyet is kinéztem, de szerintetek ott vannak kölyök kutyák? Akik kistermetűek maradnak? (azért szeretnék kölyök kutyát hogy jól összeszokjunk)

2009. dec. 15. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia!Ha ténylegcsak a méret számít, én is a menhelyt ajánlom (amúgy vannak ott sajna fajtatiszták is szép számmal) Nyugaodtan örökba fogadhatsz felnőttet is, hidd el összeszoktok, hálás lesz neked, amiért megmentetted, és a kölyökproblémákat is átugorhatod:)) olyat kell hozni, ami megdobogtatja a szívedet, ne a korát nézd. Amúgy én a törpe snacit ajánlom, a schnauzer mentés lehet hogy tud is ajánlani, mindig vannak sajna. keress rá a neten a schnauzer mentőkre.
2009. dec. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!