A kutyámnak elpusztultak a kölykei. Lehet a kutyámnak valami baja?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves parson russel terrier keverék kutyám. 12 hónaposan szülte első kölykeit.Most született a második alom.Július 21.-én éjszaka.Két kiskutya született.A kiskutyákat apum 1 napos korukba "megölte".Lehet valami baja az anyakutyának? Mert sokan mondták hogy tejlázba elpusztulhat.2008. júl. 23. 11:32
11/15 anonim válasza:
bunkóság az amit az apád csinált!!!!
12/15 anonim válasza:
Igaza van a válaszadónak,és nem kell mindjárt letámadni...nem ez volt a kérdés.
13/15 anonim válasza:
Miért és hogyan ölte meg apukád a kiskutyákat? Kicsit lejárt a kérdés, de engem érdekel.
15/15 anonim válasza:
engem is :S de én biztos nem hagytam volna. ha kellett volna, "elrejtem" a kicsiket, pl. az éjjeliszekrényembe, v mittudom én hova... meg nem igaz h apád nem értette meg, h 2 kiskutyának nem tudsz találni gazdát! az én kutyámnak 8 testvére volt, ráadásul nagytestűek (rottweiler), ott milyen nehéz lehetett gazdit találni! mégis sikerült, és egyet sem öltek meg a 9ből. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!