Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hány a kutyám?

Miért hány a kutyám?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 napja folyamatosan hány a kutyám. Minden rendbe van vele játszik szaladgál, minden olyan mint eddig csak amit megeszik azt kb. félóra múlva kihányja. Segítsetek pls !!!

2014. márc. 15. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Lehet elkapott valami vírust. Az én kutyámmal is volt hasonló, kedve jó volt csak mellette hasmenés,hányás. Elvittem dokihoz, azt mondta vírusfertőzés, kapott gyógyszert pár nap alatt teljesen rendbe jött.

Szóval irány az állatorvos! A folyamatos hányásnak mindig van oka, az már nem csak egy kis gyomorrontás és majd rendbejön magától , hanem orvosi segítséget igényel.

Ott választ kapsz minden kérdésedre és a kutyád is hamar meggyógyul.

2014. márc. 15. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
ÁLLATORVOS???
2014. márc. 15. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem állatorvoshoz vinni mert nem lehet vele csinálni mert mindenkit harap megfele.. le se lehet fogni.. ilyen akció van az oltáskor is.
2014. márc. 15. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok, akkor ki fog száradni és megdöglik mivel folyamatos hányással nem sokáig marad életben. Ennyi.
2014. márc. 15. 18:04
 5/6 A kérdező kommentje:
kiszáradni biztos hogy nem fog... mert napi 1 litert megiszik.. tehát az kizárt. de tényleg nem tudom elvinni mert a múltkor is megharapta az orvost.
2014. márc. 15. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig muszáj lesz elvinni dokihoz, ha iszik is mellette a hányás más problémákat is okozhat, erősen roncsolja a nyelőcsövet a hányásban lévő sav, azon kivül kb. semmi tápanyag nem jutt a szervezetébe, mert nincs idő felszívódni meg úgy egyáltalán kicsit se zavar, hogy beteg???!!

Majd megoldja az orvos, hogy ne harapja meg, ez miatt nem kell aggódni. / kutyámnak toklész volt a lábában alapvetően nem harapdálja dokit, de a biztonság kedvéért a doktornő egy sima madzaggal összekötötte a kutyám száját és toklász 1 perc alatt kint volt/ Szóval megoldják!

Vidd azonnal orvoshoz!!! Ha az megnyugtatt előtte telefonálj oda, mond el mi a probléma, említsd meg, hogy a kutyád nem igazán bírja a vizsgálatokat, úgy készüljenek.

De magától ez nem jön rendbe szóval ORVOS! -kifogás keresés helyett-

2014. márc. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!