Szerintetek szép a kutyám?
2014. márc. 14. 17:42
11/18 Dönci91 válasza:
aranyos nagyon...de még ahogy látom kölyök..még rengeteget fog változni..a Yorkiknál nehéz megmondani milyen lesz felnőttnek...ha szerencséd van szép lesz nagy korában...ha jó helyről van nem kell aggódn...egyébként édes kis pamacs
12/18 Dönci91 válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
Dönci91 : nagyon aranyos!:)
egyébként ez kb. 1 hónapos kép róla, ennyi idő alatt is változott. kezd ezüstös lenni. :) de nincs a jelenlegi kinézetéről normális kép. :S
2014. márc. 15. 12:47
14/18 anonim válasza:
1 hónapos kép=4 hetes, vagyis akkor még nem szabadott nálad lennie.
15/18 anonim válasza:
Kb. egy hónapja csinálta a képet, azóta is változott!
16/18 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: látom nem érted :)) az utolsó mondta jól...1 hónapja készült a kép kb... ;))
2014. márc. 16. 20:15
17/18 anonim válasza:
#14-es vagyok bocsi tényleg én értettem félre, bocsi, gondolom nem hoznád el 4 hetesen. :)
18/18 A kérdező kommentje:
igen, nembaj!:DDD
és nem 4 hetesen hoztam el... :)
2014. ápr. 5. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!