Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenyeltem a kutya szőrt mi...

Lenyeltem a kutya szőrt mi bajom lesz?

Figyelt kérdés
Ma délután játszottam a kutyámmal (Bernáthegyi 3 hónapos kölyök kutya), és láttam a levegőbe hogy igen csak szált a szőre, és félek hogy lenyeltem pár szőrszálat. Úgyhalottam hogy aki lenyelte egy kutya szőrszálát az nagyon beteg lehet, mivel sok baktérium van rajta, nagyon beteg lehet végső esetben halál is. Kicsit félek tőle ezért segítségeteket kérem vélemények, tapasztalat mi lesz belőle?
2014. márc. 13. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Naponta nyelek be macskaszőrt, kutyaszőrt, lószőrt, kecskeszőrt. Ha az elméleted helyes volna, szerintem már pár évesen elpatkoltam volna. Nem lesz semmi bajod ne aggódj. Egy ember csak akkor hal bele ilyenbe, ha extrém mértékű kutyaszőr allergiája van.
2014. márc. 13. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Kitől hallottad ezt a kreténséget?Illetővel közöld,hogy sürgősen keressen fel egy pszichiátert.

Nem lesz semmi bajod,ne aggódj.

2014. márc. 13. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Én meg kutya csulát nyeltem be véletlenül. Na most mi lesz? XD Segít az emésztésbe...... :-D A többiek meg már válaszoltak.
2014. márc. 14. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!