Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ausztrál juhászkutyát...

Az ausztrál juhászkutyát muszáj kennelből venni?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem tudok 300ezerért venni kutyát !

2014. márc. 12. 09:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

150 ezerért már lehet venni hobbi célból (kant, mert a szuka tényleg 300 ezer körül van), csak ennyit akarok írni kiigazításként, de valóban ne vegyen ilyen kutyát a kérdező...egy expresszes hirdetést láttam, ami nagyon minimál áron volt, hát azok a csoffadt kölykök szerintem keverékek...

Ennél a fajtánál magas a kockázat, még ha tudnál is ellenőrizetlen helyről (értsd: szaporító) szerezni kutyát, van esélyed hogy VAK vagy SÜKET kutyát szerzel be.

Nálunk az egyik lába furcsán állt, így csináltunk 30 ezerért röntgent, de ez csak első kör...

2014. márc. 12. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekünk szukát is ajánlgattak 150 ezerért, de azért mert kezdő tenyészet volt akkor, és a legelső alomból voltak a kölykök, az ígéreteseket persze félrerakta magának.

Előző voltam.

1 éves aussiem van, kan, "engedménnyel" 150 ezerért vettem.

2014. márc. 12. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Nem térek továbbra se napirendere a dolog fölött:D

Egy olyan kutyát készülsz megvenni, ami könnyen lehet, hogy domináns lesz a többi kutyával, és ezért kamaszkorban elég nagy fejtörést tud okozni... nagyon munkás, ezért sok mozgást és agyi lefárasztást igényel, erőszak nem hatja meg, de képes magát megmakacsolni, erős terelőösztönnel rendelkezik, ami adott esetben szintén kihívást jelenthet.

Nem ölkutya, nem kifejezetten szeret bújni, ellenben nagyon kajás, ezért a kajafelevésről következetesen tiltani kell. Válogat az emberek között, könnyen lehet, hogy lesz olyan családtag, akihez majd nem vonzódik, nem mindenki kutyája, és válogat a kutyák között, elég kevés kutyával játszik.

És komolyan a vételára a legnagyobb gondod??

2014. márc. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!